Zavrti krug po Sljemenu… 

Facebook RSS

HUKni i upri!

Peto kolo Sljeme Trail Kružoka provest će vas kroz dvije županije, a po prvi puta startat ćemo kod planinarskog odmorišta Mala Hunjka.

Ne birnite, nećemo vas odvesti na Horvatove stube (barem ne ovoga puta), već sasvim na drugu stranu sigurnijim stazicama. Budući da je ova staza rađena s dozom osobnih gušta jedne Posvudushe očekuje vas ugodno trčkaranje obroncima Medvednice s nešto malo makadama i taman toliko uspona da pustite koju kap znoja.

S obzirom da ste se na prošlom kolu odmarali, a mnogi su u pripremama za maratone i polumaratone, ovo je kolo k`o naručeno za vas!

Pozivamo vas na još jedno druženje u najboljem okruženju – na svježem zraku, u uvijek odličnom društvu, uz fiiineee štrudle ili grah s kobasicom.

Povedite i svoje peseke jer i za njih uvijek ima mjesta!

Ukratko:

  • 21.9.2014.
  • prijave za odrasle (30 kn), staza do 7,5 km i 380 m gore i tolko dolje
  • prijave za kikiće (free!)
  • Kotizacija za prijave i plaćanje na licu mjesta od 9h do 9.45h je 40 kn, a prethodno online prijavljeni plaćaju 30 kn,
  • start u 10h kod Planinarskog skloništa Mala Hunjka (gdje je i cilj)

Nastavljamo s organizacijom popratne dječje utrke pa vas potičemo da povedete i svoje (ili od susjeda) klince i klinceze! Za njih smo pripremili jedan mali kružok oko livade na Hunjci.

Prijava na tombolu Sport LAB-a oprobano se vrši na samim prijavama (dobijete papirić i upišete svoje ime i prezime i ubacimo vas u kutiju).

Sve ostalo u raspisu.

Niste sigurni je li Kružok za vas? Pogledajte kako smo se zabavljali na prošlim kolima i pratite nas na društvenim mrežama FB Sljeme Trail Kružok.

Ostatak fotki dostupan je u GALERIJI.