Zavrti krug po Sljemenu… 

Facebook RSS

SportLAB

Na Kružoku vas pazi i mazi sponzor Sport LAB, koji je osigurao nagrade za svako kolo, ali i za ukupne pobjednike. To je jedna od onih firmi koja s nama dijeli strast za sportom i kretanjem. Pobornici su tehnologija i noviteta, no i moda im nije strana.  Specijalizirali su se za proizvode koji povezuju aktivne sportaše, sve ljubitelje sporta, adrenalina, sportske mode, rekreacije i odjeće za slobodno vrijeme. U njihovom novootvorenom dućanu u Radničkoj 40-5 možete pogledati njihovu ponudu.

Bacite oko i na Vibram Five Fingersice jer upravo je to nagrada za najsretnijeg u tomboli za Ponikve Trail-u! Odlučili smo ne darivati najbrže (oni uvijek nešto osvajaju) već dati priliku svima koji se pojave na trci.  Da bi učestvovali u tomboli, dođite do Sport LAB dućana bilo koji radni dan do dana trke, ispunite listić i ubacite ga u kutiju za izvlačenje.

Tombola počinje u petak, a pozivamo vas da dođete u dućan između 18 i 20 na druženje pod nazivom Petoprsti petak gdje ćete moći saznati sve o fivefingersicama, isprobati razne modele, protrčati malo…

vibram5fingerSportLAB